Košík
prázdný

Sledování
objednávek

Články

5 důvodů, proč by měly děti používat pasty Jack N'Jill

Zoubky už pravidelně čistíte, malá ručička vašeho drobečka si zvykla na kartáček, a tak nastal čas vybrat pro něj i vhodnou zubní pastu. Nekupujte však bezhlavě. Ne každá dětská zubní pasta je pro vašeho drobečka ideální. Ty naše však jsou. Zjistěte, proč.

Zubní pasty Jack N'Jill se nepodobají žádným pastám, které najdete v běžné české drogerii. Jejich specifické vlastnosti z nich však činí ideální zubní pasty pro vaše maličké. Čím jsou tedy tak výjimečné?

1. 100% bezpečná zubní pasta

Se zubní pastou Jack N'Jill dáváte vašemu drobečkovi na kartáček to nejbezpečnější, co se na trhu s dětskými zubními pastami nachází. Svědčí o tom i certifikát od společnosti EWG (jedna z největších společností zabývající se bezpečností produktů), která označila naše dětské zubní pasty za ty nejbezpečnější na trhu.

Všichni dobře víme, že dětičky zubní pasty rady polykají. Při zubních pastách Jack N'Jill se nemusíte obávat toho, že by bylo po spolknutí naší pasty vašemu děťátku špatně nebo by na něj přišla náhlá nevolnost. Naše zubní pasty jsou hypoalergenní a v jejich složení nenajdete nic, co by mohlo bříšku vašeho drobečka uškodit.

2. Bez jakýchkoliv chemikálií

Naše zubní pasty neobsahují žádné chemikálie. A to ani ty "bezpečné". V našich zubních pastách nenajdete ani fluor ani žádná umělá sladidla, barviva či geneticky modifikované látky. Složení zubních past Jack N'Jill je 100% přírodní a naše pasty neobsahují ani deriváty palmového oleje.

Pokud vás zajímá, co všechno by neměla obsahovat dětská zubní pasta, přečtěte si náš starší článek, ve kterém se složení past věnujeme podrobněji. :)

3. V příchutích, které si vaše děti zamilují!

Zubní pasty nabízíme hned v pěti příchutích. Ty však nedosahujeme žádnými umělotinami! Ve složení past můžete najít přírodní organické ovoce, které jim dodává tu výbornou chuť, díky které si naše pasty vaše malé zázraky určitě zamilují. :) Konkrétně u nás najdete příchutě, jako jsou jahoda, malina, banán, borůvka, černý rybíz. No pokud hledáte pastu bez příchutě, máme i pro vás - extra jemnou :)

4. Blahodárný organický měsíček

Kromě skvělé chutě mají zubní pasty Jack N'Jill ve svém složení i cosi další, což potěší každého jednoho rodiče. Jde o organický měsíček. A proč byste se z něj měli těšit? Právě tato bylinka má přírodní léčivé schopnosti, které prospívají vašemu drobečkovi. Měsíček působí protizánětlivě, jeho silné léčivé schopnosti pomáhají mladým zoubkům a zklidňují dásně vašich nejmenších.

5. Bio i veganské a v recyklovatelném obalu

Další nespornou předností zubních past Jack N'Jill je i to, že naše pasty jsou BIO, veganské a tak, jako samotná pasta neškodí vašemu drobečkovi, tak ani její obal neškodí životnímu prostředí. Obaly zubních past jsou minimalistické, bez BPA a recyklovatelné.

Zubní pasty Jack N'Jill jsou bezpečné a ze zkušenosti víme, že děťátka si jejich přírodní chuť okamžitě zamilují. Tak proč to nezkusíte i vy? :)