Košík
prázdný

Sledování
objednávek

Články

NOVINKA – MEGA balení, které se vyplatí!

Ideální pro nadšené čističe zoubků a pro rodinu plnou dětí! Vaše oblíbená přírodní jahodová dětská zubná pasta je teď dostupná v ekonomickém balení za výhodnou cenu.

Čtyři pasty za cenu tří.

Představujeme vám nejnovější přírůstek do našeho sortimentu dětských zubných past
Jack N 'Jill Kids – 200gramovou zubní pastu MEGA BERRY.

Jemné gelové složení neobsahuje fluoridy, proto je vhodná pro děti od 6 měsíců (kdy se obvykle prořezávají první zoubky).

Zubní pasta Jack N 'Jill se 40% obsahem xylitolu pomáhá vyrovnávat pH v ústech.
Xylitol redukuje bakterie zachycené v zubním povlaku, zatímco oxid křemičitý jemně čistí zuby, čímž pomáhá předcházet tvorbě zubního povlaku.

Prémiové přírodní ingredience xylitol a měsíček společně s pravidelným a účinným čistěním zubů, pomáhají přirozeně zklidnit dásně a bojovat proti zubnímu kazu.

Přírodní certifikovaná zubní pasta Jack N 'Jill získala certifikát COSMOS Natural Standard Ecocert. Ecocert je přední světový specialista na certifikaci udržitelných postupů a ekologických produktů. Tímto certifikátem se pyšní úplně všechny naše zubní pasty.
 

Děti si častokrát neuvědomují, proč si zuby vlastně čistíme.

Pokud je někdy čištění zoubků vašeho drobečka pořádná výzva, chápeme vaše obavy. Naše přírodní zubní pasta Jack N 'Jill chutná tak skvěle, že přirozený návyk čištění zoubků zvládnete hravě. Čas strávený v koupelně se změní – dokonce i v případě těch nejnáročnějších dětí.

Ani nejmenším dětem při spolknutí pasty nehrozí riziko, protože pasta je bezpečná a plná organických složek. Čištění zoubků se díky naší zubní pastě Mega Berry stane zábavou a příjemným rituálem běžných dnů.

A nezapomeňte, každá zubní pasta potřebuje svůj zubní kartáček.