Košík
prázdný

Sledování
objednávek

Články

Na které produkty Jack and Jill Kids nedají dopustit TRAVEL BLOGEŘI?

Ve spolupráci se slovenskými blogery „CESTUJ S DEŤMI“ vám poradíme, které produkty Jack N´Jill jednoznačně využijete na svých cestách. Mají s nimi několikaměsíční zkušenosti a nedají na ně dopustit!

Při cestování s dětmi je velmi důležité klást důraz na balení celé rodiny.
Každá maminka má určitě vlastní seznam kosmetiky a oblečení, podle kterého při balení postupuje a který se mění s přibývajícím věkem dětiček.

Marika / www.cestujsdetmi.sk
Při balení zavazadla na jakoukoli dovolenou nebo výlet, začínám lékárničkou a kosmetikou. Zapomenout sbalit klukům triko nebo tepláky není až takový problém jako nemít kartáček či pastu nebo kvalitní opalovací krém.

Na cestách po exotice jsme se vícekrát setkali s osvětou minerálních opalovacích krémů, které nezatěžují vodní ekosystém, jelikož neobsahují nanočástice a jiné škodlivé chemické látky. V Mexických ekoparcích nám dokonce vzali naše opalovací krémy a dali nám vlastní – minerální.
Tam jsme se s minerálním krémem setkali poprvé, ještě v roce 2018. Z Mexika jsme si několik takových ekologických krémů sami přinesli a po jejich vypotřebování jsme hledali podobné produkty i u nás na Slovensku.
Právě to byl moment, kdy jsem poprvé natrefila na značku Jack and Jill Kids.
Přírodní opalovací krém Sunscreen
je svým přírodním složením opravdu výjimečný. Snadno se nanáší a díky uklidňujícímu výtažku z heřmánku a měsíčku krásně zhydratuje pokožku.
V rámci Slovenska chodíme v letních měsících plavat do jezer, celoročně do termálních pramenů, nyní již bez výčitek. Tento krém balím na naše cesty jako první.

Máme za sebou období, kdy byla dezinfekce neoddělitelnou součástí našich dní a první věc, kterou rodič balil na cestu ze své domácnosti. Ať už do auta, do kabelky nebo dětem do školní tašky či batůžku. Také jste měli vždy úplně vysušené ruce po použití dezinfekce? Krémů na ruce jsme při používání dezinfekce kupovali opravdu hodně. Právě během tohoto období suchých rukou jsme objevili v běžně dostupných drogeriích a bio obchodech dezinfekční gely Jack and Jill Kids v hravém pouzdře. Dokonce i puberťákům se líbí a s nadšením je všude nosí. Každý máme ten svůj – každý jiný a staly se neoddělitelnou součástí našich výletů. Jejich obrovskou výhodou (kromě úžasného designu) je, že nevysušují pokožku! Právě naopak – i přesto, že zničí 99,9 % virů a bakterií, pokožka po jejich použití zůstává hydratovaná a hebká díky glycerinu. Starý tandem dezinfekce + krém na ruce vystřídal sanitizér Jack and Jill, který už ani balit nemusíme, jelikož je neodmyslitelnou součástí našeho auta, kabelky, či batohů.

Hygiena mezizubních prostor je často rodiči podceňována. Náš Michael bude mít zanedlouho 14 let a letos zažil své první vrtání malinkého kazu. Mezizubní prostory se naučil čistit už jako malý kluk - předškolák. Téma ekologie nás trápilo v otázce ústní hygieny stejně jako v případě opalovacích krémů. Tvořit odpad mezizubními párátky, kterých jsme měsíčně spotřebovali hned několik, není moc příjemný pocit.
O to větší úleva přišla, když jsme objevili Fairy Floss, kompostovatelnou zubní nit pro děti s jahodovou příchutí. Nevěřili jsme, že tyto pevné a barevné šavličky ve tvaru žirafek jsou vyrobeny z kukuřičného škrobu. Na první pohled jsou k nerozeznání od těch plastových. Tyto však bez výčitek vhodíte do koše v hotelu nebo do kompostu ve vlastní zahradě. Jejich obrovským benefitem je, že jsou baleny zvlášť (samozřejmě v plně kompostovatelných obalech) a tak si vždy vezmeme jen tolik, kolik na dovolené využijeme.

____________________________

DĚKUJEME za cenné rady travel blogerů a věříme, že jste se inspirovali jejich zkušenostmi z cest.