Košík
prázdný

Sledování
objednávek

Články

Jazyk je zrcadlem našeho těla.

Při pohledu na jazyk vám i zkušený lékař řekne něco o životním prostředí, ve kterém žijete, o vaší stravě a životním stylu. V případě, že máte po ruce zrcadlo, můžete jej použít a zjistit více o svém zdraví.

Normální jazyk by měl mít růžovou barvu, s mírným bílým povlakem, pokrytý malými uzlíky.

Oslabená imunita:
Když je imunitní a trávicí systém vyčerpaný, na jazyku se objeví hrubší bílý povlak.

Kvasinková infekce:
Bílé skvrny na jazyku se mohou projevovat jako příznak afty v ústech – kvasinkové infekce, která je často způsobena nadměrnou konzumací cukru nebo v důsledku léčby antibiotiky.

Zadržování tekutin:
Běžným znakem zadržování tekutin je vroubkovaný jazyk s vyvýšeninami na okraji.

Nedostatek vitamínu B:
Jasně červený jazyk může být způsoben nedostatkem vitamínu B spolu s cheilózou (praskliny v koutcích úst), která může být specifická pro nedostatek B2.

Poruchy trávicího ústrojí:
Trhliny v jazyce se považují za predispozici ke gastrointestinálním problémům.

Správná péče o zdraví ústní dutiny je nezbytná. Ústa jsou vstupní branou pro bakterie a proto je třeba čistit důkladně ústa kartáčkem a zubní nití. NFco. Friendly Flossers je navlečená zubní nit bez plastů. Doplňuje naši nabídku biologicky rozložitelných zubních kartáčků.

S přírodní mátovou příchutí a bezplastovým držákem vyrobeným z kukuřičného škrobu je úžasným pomocníkem v koupelně, ale i na cestách. Používání zubní nitě vám pomůže odstranit z mezizubního prostoru bakterie, povlak i zbytky jídla a také snižuje riziko zubního kazu, onemocnění dásní a zápachu z úst.

Spolu s pravidelným čištěním zubů je zubní nit klíčem ke zdravému chrupu a celé dutiny ústní.

Vyzkoušejte také naši 25m dlouhou zubní nit s bambusem, aktivním uhlím a mátou. Naše zubní nit NFco. Friendly Floss pomáhá odstraňovat plak. Je potažena rostlinným voskem Candelilla, takže lehce vklouzne mezi zuby.

Zvládne vše, na co jste zvyklí při klasické dentální niti, s tím rozdílem, že se obejde bez škodlivých chemikálií. Nemá plastový obal, takže neprodukuje žádný zbytečný odpad – a tak si myslíme, že by to mělo být! I pro děti máme přesně to, co si objednala zoubková víla. Dětskou zubní nit bez plastů Fairy Floss.

My v Jack N´Jill vždy hledáme způsob, jak pomoci rodičům starat se o zoubky svých dětí a předat jim v tomto směru zvládnutelné návyky. Stravte společně čas čištěním zoubků s vašimi dětmi a buďte jejich inspirací.

Bezpečná, mňamková a zábavná zubní nit pro děti zpestří každodenní rituály ve vaší koupelně. S bezplastovou rukojetí ve tvaru žirafky vyrobenou z kukuřičného škrobu a jemnou jahodovou příchutí naučíte svého drobečka používat nit jednou-dva.